Alege cea mai buna firma de tractari auto

 • Auto
 • August 13, 2019

Soferii au la dispozitie foarte multe variante in ceea ce priveste firmele de tractari auto, insa pentru a se asigura ca atunci cand au nevoie de specialisti in domeniu, apeleaza la cei mai buni, proprietarii de masini trebuie sa stie care sunt aspectele pe care trebuie sa le aiba in vedere. Este vorba despre o serie de detalii care fac diferenta atunci cand soferii se confrunta cu defectiuni tehnice, detalii care pot scurta semnificativ atat timpul de asteptare, cat si calitatea reparatiilor.

Timpul de raspuns

Pentru inceput, timpul de raspuns este esential pentru soferi. Atunci cand pleaca la drum lung, de regula, trebuie sa ajunga intr-un loc anume, fie pentru a se bucura de vacanta, fie pentru a ajunge la o intalnire de afaceri. In aceste situatii, specialistii de la compania de tractari trebuie sa fie foarte eficienti, atat in ceea ce priveste timpul de raspuns al reprezentantilor din disceper, cat si in ceea ce priveste timpul de ajungere la fata locului.

De exemplu, cei care acceseaza site-ul Alotractari.ro pot descoperi foarte usor in cat timp poate ajunge la ei un specialist in domeniu, pentru ca in partea dreapta a paginii virtuale apare o casuta in care expertii le indica distanta la care se afla si, in acelasi timp, le ofera posibilitatea de a-i suna direct.

O lista completa de servicii

Un alt detaliu foarte important este referitor la cunoasterea serviciilor de care soferii pot beneficia. Toate tipurile de servicii trebuie sa fie mentionate pe site, astfel incat proprietarii de masini sa stie daca pot obtine reparatiile necesare pentru a-si continua drumul linistiti. Preferabil este ca online sa fie mentionat daca serviciile sunt incluse in pachetul de tractari sau trebuie platite separat, pentru ca soferii sa se stie la ce sa se astepte din punct de vedere financiar.

Tractari auto | tractari auto in sector 1 | alotractari.ro

tractari auto

Lista de preturi

Tarifele trebuie sa fie si ele vizibile si transparente pe site-ul companiei. Un exemplu bun in acest sens este site-ul care ofera tractari auto in sector 1 si alte zone din Bucuresti sau din tara, AloTractari. Preferabil este ca soferii sa poata vedea preturile pentru fiecare serviciu in parte, astfel incat sa faca un calcul rapid, pentru a obtine o suma de bani de care au nevoie. Mai mult, in cazul in care soferii care au probleme tehnice la masina se afla intr-un alt oras decat cel in care activeaza compania la care apeleaza, ei trebuie sa stie daca trebuie sa achite drumul specialistilor dus-intors.

1business.ro

https://1business.ro

Articole pe aceeași temă

 • Auto
 • April 1, 2024
 • 3 minutes Read
Statia ITP GNC: siguranța și certificarea vehiculelor pe gaz natural comprimat

În contextul preocupărilor globale legate de protecția mediului și a nevoii de a reduce emisiile de dioxid de carbon, vehiculele alimentate cu gaz natural comprimat (GNC) câștigă din ce în…

Citește

 • Auto
 • February 29, 2024
 • 2 minutes Read
Cele mai periculoase drumuri din România

România se confruntă cu o situație problematică în ceea ce privește siguranța rutieră, având unele dintre cele mai periculoase drumuri din Europa. Aceste drumuri au fost asociate cu un număr…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

 • June 13, 2024
Modele de torturi de majorat cu ciocolată de la eTorturi

Uleiul esențial de lotus albastru

 • June 3, 2024
Uleiul esențial de lotus albastru

Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

 • May 23, 2024
Rechinul de Marea Neagră: viața și conservarea unui prădător marin

Cele mai importante tratamente stomatologice

 • May 14, 2024
Cele mai importante tratamente stomatologice

Areca – o plantă exotica și elegantă

 • May 9, 2024
Areca – o plantă exotica și elegantă

Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?

 • May 8, 2024
Cum sa alegi cel mai bun soft service auto pentru afacerea ta?