Serviciile de parcare pe termen lung la aeroport Otopeni

Plecarea in concediu trebuie sa fie o decizie buna insotita de alte decizii de a-si sti casa, masina si bunurile in siguranta pe toata durata sederii.

0
1086
parcare pe termen lung Otopeni

Nimic nu este mai placut decat un concediu petrecut in strainatate, la rude sau intr-un loc pentru care turistii au facut din timp rezervari, insa inainte de a pleca, nimic nu este mai important decat siguranta masinii si lasarea acesteia intr-o parcare pe termen lung la aeroport Otopeni. Plecarea in concediu nu trebuie sa insemne ca proprietarilor de masini nu le pasa de siguranta autoturismelor sau sa le lase in fata blocului, la voia intamplarii. Plecarea in concediu trebuie sa fie o decizie buna insotita de alte decizii de a-si sti casa, masina si bunurile in siguranta pe toata durata sederii.

Avantajele contractului de parcare pe termen lung la Otopeni

Unii conducatori auto prefera sa isi lase masina la prieteni sau la rude, in grija acestora, in cazul in care au un spatiu suficient de mare in curte sau in garaj. Pentru cei mai putin norocosi dintre conducatorii auto care nu au rude si prieteni dispusi sa ii ajute in acest sens, pentru cei care locuiesc la bloc intr-o zona nu foarte prietenoasa, pentru cei care vin din provincie cu masina si prefera sa o lase intr-un loc sigur pentru a o gasi in siguranta, conditiile de parcare pe termen lung Otopeni oferite de specialistii Park4fly.ro se vor dovedi ideale.

Clientii care apeleaza la serviciile de parcare in apropiere de aeroport vor avea placuta surpriza sa plateasca mai putin daca fac un contract pe termen lung. De asemenea, cei care opteaza pentru aceste servicii se vor bucura de posibilitatea de a-si vedea masina pe telefon, gratie dispozitivelor de supraveghere video 24/7.

Parcare pe termen lung la aeroport Otopeni | parcare pe termen lung Otopeni | Park4fly.ro

parcare pe termen lung la aeroport Otopeni

In afara de supravegherea video a masinii, parcarea Otopeni beneficiaza si de masuri de siguranta si de securitate suplimentare, si anume de prezenta unui paznic 24/7 pentru a se asigura ca totul este in regula si de un sistem de iluminare foarte bine pus la punct. Nu in ultimul rand, cei care apeleaza la aceste servicii se pot bucura si de transfer gratuit spre si dinspre aeroportul Otopeni cu ajutorul unui microbuz. Fiecare client in parte va beneficia de acest serviciu, iar la intoarcerea din concediu sau din calatorie, reprezentantii Park4Fly isi vor astepta clientii cu o tablita cu numele acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here