Tort majorat: descopera cele mai interesante variante de compozitii!

0
133
eTorturi.ro

Implinirea varstei de 18 ani este un moment de bucurie pentru adolescentii care pasesc in lumea adultilor. Acest moment cheie din viata tinerelor domnisoare si a cavalerilor trebuie marcat asa cum se cuvinte, iar parintii trebuie sa le cumpere tipul de tort majorat, care sa fie pe placul lor! Sarbatoritii au la dispozitie posibilitatea de a-si alege prajitura preferata de pe site-ul https://etorturi.ro astfel incat sa nu fie nevoiti sa se deplaseze fizic nicaieri. Pentru a putea lua o decizie cat mai usor in privinta tortului, in randurile ce urmeaza sunt prezentate cateva dintre cele mai gustoase tipuri de compozitii!

Fresh Yoghurt

Torturile care au un blat pufos de vanilie, cu crema delicata de iaurt, mascaporne si cocktail de fructe sunt perfecte pentru sarbatoritii care isi doresc o prajitura usoara, dar extrem de gustoasa, pe care sa o savureze cu placere. Chiar daca astfel de torturi nu pot fi imbracate in martipan, este sunt deosebite din punct de vedere al designului, fiind formate din mai multe straturi extrem de aratoase si minunate!

Tort aniversar Champagne loves chocolate

O alta varianta ideala pe care domnisoarele si tinerii cavaleri o au la dispozitie in materie de tort majorat este reprezentata de prajiturile care combina cu succes ciocolata cu sampania, 2 ingrediente care nu trebuie sa lipseasca de la nicio zi de nastere la majorat! Este vorba despre torturi cu blaturi umede de ciocolata si crema intensa de ciocolata neagra Calebaut. Mai mult, aceste prajituri au o crema de vanilie cu aroma de sampanie ce reprezinta o surpriza minunata pentru papilele gustative!

Tort majorat | eTorturi.ro

tort majorat

Diplomat cu fructe de padure

Pentru sarbatoriti care adora fructele de padure, diplomatul este o alegere minunata! Blaturile umede de ciocolata, care sunt perfect insiropate si care contin fructe padure proaspete si gustoase reprezinta alegerea excelenta a tinerilor care implinesc 18 ani si vor sa aiba cu aceasta ocazie torturi minunate din punct de vedere al designului si extrem de delicioase in acelasi timp!

Tortul Whisky delight

Intrucat pasesc in lumea adultilor, devenind majori, tinerii au inclusiv posibilitatea de a-si alege torturi mai interesante. Varianta Whisky delight se adreseaza sarbatoritilor care vor sa se bucure de o prajitura aparte. Compozitia contine vanilie, nuca, dar si bucati de ciocolata neagra, precum crema de Whiky pe baza de ciocolata alba! Este vorba despre o prajitura cu totul speciala, de care, cu siguranta se vor bucura toti invitatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here