Tort de lux pentru o nunta de vis

0
5923
torturi premium

Ce cuplu de tineri insuratei nu isi doreste un tort de vis pentru nunta lor? Cofetaria online etorturi.ro ofera mirilor ocazia de a comanda din gama de torturi premium modele deosebite, atat din punct de vedere estetic cat si al gustului. Torturile se fac la comanda din ingrediente de cea mai buna calitate, proaspete si cu un gust desavarsit, pe placul tuturor invitatilor si nuntasilor. Unul din cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii faca mirii pentru a avea parte de o petrecere pe cinste este sa comande unul din torturile online din catalog sau un tort personalizat pentru a impresiona participantii la petrecere.

Cum trebuie sa arate tortul perfect pentru nunta de vis

torturi premium

Torturile pentru nunta necesita mai multa munca decat cele pentru o aniversare sau un botez spre exemplu. Un tort potrivit pentru nunta are un décor unic si elegant ce poate fi ales de client impreuna cu unul din designerii disponibili. Torturile online pentru nunta nu sunt produse in serie ci realizate la comanda astfel incat detaliilor li se acorda o atentie deosebita, sunt pictate, figurinele sunt foarte expresive si rezultatul final este wow!

Torturile de nunta pot fi insotite de candy bar, de miniprajituri sau bezele, de macarons sau cake pops, decorul fiind de vis. Cele cateva sute de torturi din catalogul online pot fi transpuse in realitate la cererea clientilor iar privirile si papilele gustative sunt rasfatate. Tortul de nunta poate fi considerat un deliciu care va ramane pe buzele tuturor invitatilor cel putin pana la micul dejun. Cu un tort delicios, mirii vor da lovitura si invitatii vor vorbi o perioada lunga de timp de petrecerea de pomina la care au participat.

Care este procedura de comandare a unui tort online pentru nunta? Mirii pot rasfoi catalogul online pentru a-si face o parere, apoi pot stabili o intrunire cu designerii cofetariei in care vor stabili detalii importante precum greutatea tortului in functie de numarul de invitati, aspectul acestuia in functie de tematica petrecerii, numarul de etaje, decoratiunile si lista poate continua.

Comandarea unui tort de nunta nu mai reprezinta o provocare ci o responsabilitate pe care mirii o pot rezolva cu placere in compania unor oameni deosebiti si a unor experti in domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here