Obtine un zambet mai alb la Plaza Dent, clinica stomatologica din sector 6!

Un zambet alb, sanatos si frumos se poate obtine la Plaza Dent, clinica dentara din sector 6

0
324
clinica stomatologica din sector 6

In ultimii ani, mii de produse de albire a dintilor si trucuri au ajuns pe rafturile magazinelor si pot fi vazute si in reclamele de la televizor. Exista o varietate de moduri de a face dintii mai albi, indiferent daca este vorba de un tratament dentar profesional sau de un tratament efectuat acasa. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, pacientul va trebui sa discute cu medicul stomatolog despre optiunea potrivita.

Nu este un secret faptul ca dintii mai albi ofera beneficii, cel mai evident fiind – un zambet mai luminos si mai atractiv. Petele sau decolorarea generala au tendinta de a estompa zambetul, asa ca, indiferent de cat zambeste pacientul, expresivitatii sale parca ii lipseste ceva. Odata cu indepartarea petelor in timpul unei sesiuni profesionale de albire, dintii se pot intari si deveni mai sanatosi, ceea ce creste sanatatea generala a gingiilor, precum si a intregii guri.

PlazaDent.ro transmite pacientilor ca albirea dintilor nu este recomandata atunci cand un dinte cu aspect deteriorat este rezultatul unei carii, avand o culoare maronie. Cariile trebuie rezolvate rapid pentru a nu se ajunge la extractii dentare. De asemenea, albirea nu este recomandata nici atunci cand este vorba de o obturatie de amalgam.

Un zambet alb, sanatos si frumos se poate obtine la Plaza Dent, clinica dentara din sector 6

Un zambet mai luminos presupune o stare de spirit mai buna. Marea majoritate a oamenilor isi leaga o parte semnificativa din valoarea lor de sine de modul in care arata. Dintii mai albi fac pacientul sa se simta mai tanar. Studii de specialitate arata ca oamenii tind sa ghiceasca mai repede varsta celor cu fete zambitoare fericite.

Extractii dentare | clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

extractii dentare

Exista acel ceva convingator, atragator, demn de incredere si fermecator la o persoana cu un zambet grozav. Fiecare persoana care isi doreste albirea dintilor se straduieste sa obtina acest aspect imbunatatit si atractiv. Zambetele sunt aproape intotdeauna asociate cu sanatatea, frumusetea si un stil de viata sanatos.

La Plaza Dent, clinica stomatologica din sector 6, Bucuresti, obtinerea unui zambet alb este posibil de realizat, datorita medicilor cu experienta si a aparaturii de ultima generatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here