La Casa Eduard gasesti cele mai frumoase coltare pentru living!

CasaEduard.ro vine cu produse de calitate, la preturi accesibile astfel incat sa satisfaca necesitatile fiecarui client.

0
259

Tot mai multi romani aleg sa isi achizitioneze coltare pentru living in detrimentul canapelelor clasice pentru ca sunt mult mai practice. Un astfel de produs este ideal pentru familiile numeroase oferind suficient spatiu de relaxare pentru fiecare membru. CasaEduard.ro vine cu produse de calitate, la preturi accesibile astfel incat sa satisfaca necesitatile fiecarui client.

Care este utilizarea unor astfel de coltare?

Spre deosebire de alte piese de mobilier, coltarele pot fi folosite si pe post pe pat la nevoie fiind extrem de confortabile. Pentru vizitele peste noapte ale prietenilor sau rudelor, un coltar extensibil este mai mult decat perfect pentru a asigura un somn odihnitor. Se strange foarte repede ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

De asemenea, coltarele sunt prevazute si cu un spatiu de depozitare. Din pacate, apartamentele nu sunt suficient de mari motiv pentru care spatiile unde se pot depozita lucrurile lipsesc cu desavarsire. Un astfel de obiect de mobilier ofera o mana de ajutor femeilor care efectiv nu mai stiu unde sa puna plapuma groasa de iarna sau mamicilor care nu mai au loc pentru hainele groase ale copiilor.

Nu in ultimul rand, au un design placut care se incadreaza de minune in orice locuinta. De la schimbarea culorii tapiteriei si pana la modificarea dimensiunilor, absolut toate modelele pot fi personalizate in functie de dorinta clientilor. Exista situatii cand spatiul este destul de mic astfel ca produsele de mobilier trebuie modificate pentru a se potrivi in imaginea de ansamblu. O sufragerie supraincarcata va parea mult prea mica, in vreme ce, un spatiu aerisit ofera iluzia unei volumetrii mult mai mari.

Coltare pentru living | coltar extensibil | CasaEduard.ro

coltare pentru living

Comanda si livrare

Produsele pot fi comandate direct de pe site, insa clientii au si posibilitatea de a vizita magazine, daca sunt indecisi si nu stiu exact ce produs s-ar potrivi mai bine in locuinta. In showroom, consultantii sunt pregatiti sa ofere un sfat specializat astfel incat decizia finala sa fie mult mai usor de luat.

Canapelele sunt livrate prin intermediul unei firme de curierat, iar costurile transportului sunt suportate in intregime de catre client. In functie de distanta, preturile variaza; pentru capitala, spre exemplu, transportul este 90 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here