Inchirieri auto ieftine: solutia pentru a vizita cele mai frumoase destinatii din Romania

4 destinatii de neratat in Romania apeland la serviciile de inchirieri auto ieftine

0
348

Serviciile de inchirieri auto ieftine, pe care compania Inchirieri-Masini.ro le ofera sunt disponibile in toata tara: Aeroport Otopeni, Bucuresti, Craiova, Cluj, Bacau, Timisoara si Sibiu.

Locuitorii capitalei si cei ce se afla in apropiere, pot apela la firma de inchirieri auto din Bucuresti – WLC Rent a Car. Masinile se afla intr-o stare impecabila si sunt pregatite pentru orice anotimp. Astfel incat, in functie de destinatia soferilor, precum si de numarul de persoane care calatoresc, ei pot inchiria masini mici, medii sau mari.

Spre exemplu, pentru o vacanta in zonele montane din Romania, un SUV se va ridica la asteptarile chiriasilor. Pe de alta parte, un VAN este potrivit vacantelor alaturi de prieteni.

4 destinatii de neratat in Romania apeland la serviciile de inchirieri auto ieftine

1. Soseaua Transraraul

Daca multi turisti opteaza doar pentru sosele precum Transalpina sau Transfagarasan, ar trebui sa stie ca Muntii Rarau sunt traversati de o sosea ce ofera peisaje extraordinara. Soseaua se intinde pe 26km la o inaltime de mai mult de 1400m.

2. Laguna Albastra

Laguna albastra este o vacanta de neratat vara, multumita peisajului unic. Cei ce inchiriaza o masina din Cluj se pot deplasa in acest loc spectaculos care se afla la doar 30 km de oras. Este vorba despre un lac de culoarea smaraldului, unde turistii vin sa se recreeze privind peisajul impresionant, ori pentru a se racori in apa.

3. Delta Dunarii

Tot o destinatie de vara este si Delta Dunarii, unde isi fac anual casa milioane de pasari migratoare, pe care turistii le pot admira in mediul lor natural. Desi este un loc relativ simplu, Delta Dunarii impresioneaza atat turisti romani, cat si pe cei straini, care vin aici pentru pasiunea de a pescui, ori pentru relaxare.

Inchirieri auto ieftine | inchirieri auto din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto ieftine

4. Moldova Noua

Turistii ce ajung cu o masina inchiriata in Delta Dunarii se pot indrepta mai departe catre Moldova Noua. Este un loc incarcat cu istorie, cu obiective turistice numeroase: castrul roman, Grota Haiducilor, Muntii Locvei.

Soferii care isi planifica un circuit turistic in Romania au posibilitatea de a accesa site-ul Inchirieri-Masini.ro pentru a-si rezerva masina dorita, la un pret foarte accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here