Fatetele dentare, unul din cele mai eficiente tratamente stomatologice

Fatetele dentare nu reprezinta o dantura falsa sau pentru uz temporar, ci o dantura permanenta, o data instalata, conform opiniei specialistilor PlazaDent.ro

0
524

Unul din cele mai des intalnite tipuri de tratamente stomatologice din domeniul esteticii dentare este reprezentat de fatetele dentare, acele foite subtiri si special turnate care pot imita aspectul dintelui, fiind cimentuite pe dantura cu un adeziv special astfel incat sa nu se dezlipeasca, dar nici sa nu afecteze suprafata dintelui.

Fatetarea danturii rezolva probleme precum dintii prea spatiati, dintii ciobiti sau dintii colorati din cauza tratamentelor endodontice. Fatetele dentare nu reprezinta o dantura falsa sau pentru uz temporar, ci o dantura permanenta, o data instalata, conform opiniei specialistilor PlazaDent.ro.

Restaurarea estetica a danturii cu ajutorul unuia din cele mai eficiente tratamente stomatologice – fatetarea dentara

Dorinta de a avea dintii perfect aliniati, albi si frumosi, de a avea un zambet perfect este usor de indeplinit acum cu ajutorul unui dentist in Drumul Taberei bun care poate sa aplice fatetele dentare. Daca dintii sunt devitalizati sau sanatosi insa nu au un aspect tocmai placut, daca pacientii nu sunt multumiti de felul in care arata dantura, daca acestia au un buget bine stabilit si sunt pregatiti sa faca fata cheltuielilor impuse de montarea si intretinerea fatetelor dentare, atunci cu siguranta sunt pregatiti sa isi puna fatete dentare.

Fatetele dentare se pun de catre medicul specialist numai in momentul in care toti dintii sunt tratati de carii si de toate problemele care pot sa apara si sa ii afecteze si cu acordul medicului specialist, dupa ce dintii sunt foarte bine slefuiti.

Fatetele din portelan care sunt executate in mod corect imita forma naturala a dintelui si vor face parte din aspectul si din personalitatea pacientului. Aceste fatete reprezinta o alternativa extrem de moderna si de eficienta la coroanele dentare ceramice sau metalo-ceramice. Fatetele sunt cimentate pe dinte folosind una din cele mai moderne si mai eficiente metode adezive pentru a se integra perfect in structura dintilor si pentru a fi foarte rezistente.

Dentist in Drumul Taberei | Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

dentist in Drumul TabereiFatetele dentare rezolva probleme estetice precum dintii cu o forma incorecta, ciudata, dintii decolorati sau prea colorati, dintii cu deficiente de crestere, fracturi sau suturi. Fatetele din portelan sunt cele mai comune, pentru ca portelanul este cel mai modern si mai eficient material, are un luciu specific si permite obtinerea unui grad de transparenta mult mai asemanator dintelui natural. In plus, portelanul nu se pateaza si nici nu afecteaza in niciun fel sanatatea gingiilor.

Tratamentul stomatologic cu fatete dentare reprezinta cel mai eficient mod de a acoperi unele probleme de estetica dentara si totodata si una din cele mai rapide in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here