Descopera carti ieftine online care au prezis viitorul

Ce carti ieftine online sa citesti pentru a vedea prezicerile din viitorul in care traim?

0
323
Printre Carti

Se spune ca exista carti care prezic viitorul, iar oferta de carti ieftine online a anticariatului https://www.printrecarti.ro demonstreaza perfect acest lucru. Foarte multe carti vechi sunt scrise de autori care au prezis unele lucruri ce urmau sa se intample, intentionat sau nu, cert este ca este foarte interesant pentru cititori sa vada acest lucru. Asadar, in urma cu cateva zeci de ani se publicau carti in care erau prezentate si descrise in amanunt submarinele, tabletele, cartile de credit, dar si alte descoperiri din diferite domenii.

Ce carti ieftine online sa citesti pentru a vedea prezicerile din viitorul in care traim?

Una din romanele care pot fi gasite in oferta anticariatului Printre Carti si care ofera cititorilor o prezicere veche despre ceea ce se intampla in prezent este cea scrisa de Jonathan Swift, Calatoriile lui Gulliver, care a prezis descoperirea satelitilor planetei Marte. Gulliver ajunge in partea a treia intr-un taram zburator care se afla deasupra pamantului, in Laputa, unde descopera ca planeta Marte are 2 sateliti, cu 150 mai devreme decat descoperirea oficiala.

In cadrul romanului Frankenstein scris de Mary Shelley, se prezice transplantul de organe. Toti cititorii stiu ca Frankenstein era compus din organele mai multor persoane decedate, iar reusita acestei operatiuni avea sa fie incercata mult mai tarziu. In timp ce romanul era publicat in anul 1818, primele transplanturi de organe au loc la inceputul secolului al 19-lea.

Totodata, Edward Bellamy in Looking Backward a prezis aparitia cartilor de credit, cartea fiind scrisa cu peste 6 decenii inainte de inventarea cartilor de credit. Povestea prezinta personajul principal in scenariul romanelor SF, in care Julian West este adormit timp de peste un secol, se trezeste in anul 2000 si descopera o lume schimbata, unde bucatile de plastic iau locul banilor.

Carti ieftine online | Printre Carti

carti ieftine online

Jules Verne descrie in 20000 de leghe sub mari submarinele electrice. Aceasta carte este impresionanta prin modul foarte detaliat in care sunt descrise submarinele, aselenizarea astronautilor, velele solare, emisiunile de stiri, elicopterul si multe altele.

Nu in ultimul rand, Odiseea Spatiala, romanul lui Arthur C. Clarke prezinta si prezice iPad-ul si descrie cum o civilizatie extraterestra investigheaza mai multe forme de viata pe tot cuprinsul galaxiei si ajung la dezvolarea vietii inteligente pe pamant. Romanele care descriu evolutiile tehnologice si care prezic viitorul sunt mult mai multe, iar unele dintre ele inca sunt in lucru sau urmeaza sa fie descoperite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here