Cum sa porti parfumuri arabesti pentru dama ca o profesionista?

Purtarea acestor parfumuri poate oferi un miros minunat daca sunt aplicate corect, dar poate in acelasi timp sa devina insuportabila, in caz contrar, sustin cei de la Me.ro

0
774

Unele dintre cele mai vechi si impresionante mirosuri, aceste parfumuri arabesti pentru dama fascineaza cu aroma lor unica orice iubitor de frumos. Componenta parfumurilor este unica prin amestecul mirosurilor de condimente, lemn si flori obtinute din diverse parti ale lumii.

Toate ingredientele sunt combinate in proportii adecvate pentru a oferi, la final, aceste arome minunate. Parfumurile arabe sunt recunoscute in intreaga lume pentru mirosul si intensitatea inconfundabile, devenind imbatabile pe piata in competitie cu alte parfumuri.

Cunoscute si sub denumirea de parfumuri orientale arabesti, acestea sunt in tendinte inca de pe vremea printilor si printesele care mergeau in pietele arabesti de mirodenii din Orientul Mijlociu. Ingredientele componente ale parfumurilor provin din aceste piete sau au note care se inspira din ingredientele obtinute natural.

Oamenii calatoreau in diverse tari pentru a obtine parfumurile chiar de la sursa, de la cele mai populare branduri comerciante. Astazi, insa, parfumurile arabesti pot fi gasite cu usurinta chiar si online sau in magazinele de specialitate.

Afla de la specialisti cum trebuie sa porti corect parfumuri arabesti pentru dama

Purtarea acestor parfumuri poate oferi un miros minunat daca sunt aplicate corect, dar poate in acelasi timp sa devina insuportabila, in caz contrar, sustin cei de la Me.ro.

  • Less is more

La fel ca si in cazul altui parfum aplicat zilnic, este cruciala cantitatea aplicata a parfumului arabesc. Aplicat in cantitati prea mari, parfumul ascunde personalitatea purtatorului sub un miros insuportabil – poate deveni suparator pentru acesta, dar si pentru oamenii din jur. Spre exemplu, purtat la birou, este suficient aplicat o singura data, maxim de doua ori.

Parfumuri arabesti pentru dama | Parfumuri orientale arabesti | Me.ro

parfumuri arabesti pentru dama

  • Tipul de parfum trebuie ales in functie de sezon

Desi la prima vedere toate parfumurile arabesti pot parea asemanatoare intre ele, toate variaza. Diferentele se observa intre parfumurile dedicate unui anumit sezon. In acest sens, fiecare anotimp are nevoie de un alt parfum. Pentru sezonul de vara, este nevoie de note blande de parfum, cum ofera cel floral, iar pentru cel de iarna poate fi incercat parfumul cu note lemnoase sau de condimente.

Parfumurile arabesti de calitate se gasesc doar la brandurile de incredere. Aceste marci de top ofera spre vanzare o multime de tipuri de parfumuri potrivite fiecarei personalitati si fiecarui sezon in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here