Cum cureti o canapea extensibila?

Cei ce doresc sa isi achizitioneze o canapea extensibila pot intra pe site-ul CasaEduard.ro pentru a analiza cele mai frumoase canapele ieftine si coltare

0
614
canapea extensibila

O canapea extensibila presupune o piesa de mobilier foarte importanta intr-o locuinta. Intretinerea unei canapele trebuie sa fie regulata pentru a se putea mentine o igiena impecabila. In functie de materialul canapelei exista mai multe moduri de curatare astfel incat aceasta sa nu fie deteriorata.  Cei ce doresc sa isi achizitioneze o canapea extensibila pot intra pe site-ul CasaEduard.ro pentru a analiza cele mai frumoase canapele ieftine si coltare.

Canapea extensibila – sfaturi pentru intretinerea ei

Procesul de curatare a unei canapele extensibile este diferit de cel al unei canapele standard. Proprietarii trebuie sa se asigure ca fiecare suprafata de pe canapea este curatata temeinic pentru a fi mentinuta in cele mai bune conditii mult timp.

Pentru inceput, se vor da pernele la o parte si se va verifica daca s-au pierdut monede, pixuri sau alte obiecte mici, pentru a se aspira fara probleme. Deci, se va aspira canapeaua in timp ce este inchisa cu extensia furtunului aspiratorului. Se recomanda aspirarea cu atentie a tuturor suprafetelor, inclusiv in zonele crapate.

Apoi, se va deschide canapeaua extensibila si se vor scoate salteaua si asternutul. Lenjeria de pat va fi spalata cu un detergent obisnuit pentru haine.

Se va repeta procesul de aspirare atunci cand canapeaua este deschisa. Salteaua trebuie si ea curatata. Asa ca, se recomanda scoaterea ei afara si cu ajutorul unei maturi se va indeparta praful. Aceasta este cea mai eficienta metoda de eliminare a prafului de pe salteaua canapelei extensibile. Exista si canapele care au lemn expus sau alte materiale. In acest caz, se vor utiliza produse de curatare potrivite pentru suprafatatele expuse.

Canapea extensibila | Canapele ieftine | CasaEduard.ro

canapele ieftine

In cazul in care canapeaua are anumite pete, se recomanda indepartarea lor cu ajutorul unui detergent organic, netoxic. Acest tip de produs de curatare este sigur de utilizat pe tapiteria canapelei. Bine de stiut este ca majoritatea canapelelor au o eticheta ce contine toate informatiile referitoare la curatarea ei.

Daca este vorba de o canapea mai pretentioasa, din catifea sau un alt material mai „sensibil”, se recomanda testarea pe o anumita zona mai putin vizibila, cu solutia de curatare, astfel incat sa nu existe riscul patarii. Materialul canapelelor necesita multa atentie si ingrijire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here