Cele mai sigure destinatii din lume – destinatii sigure

Siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate maxima atunci cand calatoriti in lume si vestea buna este ca exista o multime de destinatii sigure pe intreg globul.

0
2849
destinatii sigure

Siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate maxima atunci cand calatoriti in lume si vestea buna este ca exista o multime de destinatii sigure pe intreg globul.

Iata cateva dintre ele!

  1. Renumita pentru Cascada Victoria, Zambia castiga un loc printre cele mai sigure locuri din lume, situandu-se printre primele cele mai sigure tari dupa Indexul Global al Pacii.

  2. Daca aveti rezerve in ceea ce priveste o calatorie in Asia, o excursie in Japonia va va ajuta, cu siguranta, sa va relaxati. The Economist a clasat Tokyo ca fiind cel mai sigur oras din lume.

  3. Slovenia se numara printre cele mai sigure locuri pe care le puteti vizita in Europa, iar capitala Ljubljana a primit premiul european pentru Capitala Verde in anul 2016, pe baza imbunatatirilor sale in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator.

  4. In anul 2018, Islanda a fost considerata cea mai pasnica tara din lume, potrivit Global Peace Index. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care industria turismului natiunii insulare explodeaza.

  5. Noua Zeelanda este una dintre cele mai linistite tari ale lumii. Primavara europeana si toamna neo-zeelandeza este unul dintre cele mai bune momente de vizitat aceasta tara.

  6. Scandinavia este, fara indoiala, una dintre cele mai sigure regiuni din lume. In special Norvegia garanteaza siguranta pentru toti vizitatorii care decid sa o viziteze.

  7. Chile este printre cele mai sigure locuri de vizitat din America de Sud a anului 2019.

  8. Daca sunteti in cautarea unei destinatii pasnice in Europa continentala, luati in considerare Austria. Pe langa faptul ca are o multime de atracti turistice, locuitorii vorbesc limbi de circulatie internationala, iar moneda de cumparare este Euro, deci locul perfect pentru vacanta personelor care nu doresc prea multe schimbari.

  9. Pe locul al doilea dupa Tokyo, Singapore este cea mai sigura destinatie din Asia. Cu peisaje care taie rasuflarea si o imbinatie perfecta intre traditional si modern, Singapore chiar este o destinatie perfecta.

  10. Cea mai sigura tara din America de Nord, Canada, ofera o varietate de destinatii interesante, inclusiv orasul Quebec.

Exista multe destinatii sigure si pline de farmec, insa cel mai important lucru este ca vizitatorii sa-si faca temele si sa aleaga cea mai potrivita destinatie pentru nevoile lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here