Ce trebuie sa stii despre achizitionarea unor imprimante second-hand

Pe site-ul IT-SH.ro se pot analiza pe langa imprimantele second-hand si monitoare sh sau laptopuri second-hand.

0
564
multifunctionale second-hand

Achizitionarea unor imprimante second-hand necesita o atentie sporita. Pentru a face cea mai buna alegere, clientii care isi doresc sa cumpere aceste dispozitive multifunctionale second-hand trebuie sa stie cateva informatii tehnice. In ziua de azi exista foarte multe modele de imprimante, unele mai simple, altele mai complexe.

Clientii care nu au prea multe cunostinte despre ce inseamna o imprimanta buna pot apela cu incredere la specialistii de la compania IT-SH. Produsele intalnite in acest magazin sunt de inalta calitate si se gasesc la preturi avantajoase. Pe site-ul IT-SH.ro se pot analiza pe langa imprimantele second-hand si monitoare sh sau laptopuri second-hand. Toate dispozitivele sunt bine verificate inainte de a fi comercializate, compania IT-SH asigurand toti clientii de functionalitatea pe termen lung a produselor lor.

Tipuri de imprimante second-hand – oferte atractive

O imprimanta foarte ieftina este Lexmark T640N, la pretul de 287 RON. Acest model are capacitatea RAM de 128 MB si se livreaza cu cablu de alimentare si cablu de date. In ceea ce priveste garantia, aceasta este de 24 de luni.

Un alt model pus la dispozitie de catre magazinul IT-SH este imprimanta Laser Monocrom Brother. Are pretul de 319 RON, un procesor de 400 MHz si capacitatea de memorie de 64 MB. In ceea ce priveste conectivitatea, imprimanta se poate conecta prin USB si retea. Pachetul se livreaza impreuna cu un cablu de date si unul de alimentare.

Imprimante second-hand | multifunctionale second-hand | IT-SH.ro

imprimante second-hand

Imprimanta second-hand Monocrom HP Laserjet se gaseste la pretul de 449 RON. Acest model de imprimanta functioneaza cu un toner CF280A, are o capacitate de memorie de 256 MB, un procesor de 800 MHz si o rezolutie printare de 1200×1200.

Un model mai complex este imprimanta multifunctionala Laser Monocrom Lexmark MX 522. Are pretul de 899 de RON, o rezolutie scanare de 600×600 dpi, 300×300 dpi color, tipul de scanner Flatbed si functioneaza cu un toner 56F0UA0. Procesorul sau este Quad Core 1200 MHz si are o capacitate de memorie de 2048 MB. In ceea ce priveste conectivitatea, dispozitivul second-hand se poate conecta cu ajutorul USB-ului si al retelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here