Ce tratamente sunt efectuate adesea intr-un cabinet de urgente stomatologice?

0
44

O urgenta dentara este o situatie care necesita o atentie imediata din partea unui medic stomatolog sau chirurg dentar. Durerea este principalul marker care il determina pe pacient sa apeleze de urgenta la un medic stomatolog sau la un serviciu stomatologic. Interventia stomatologica efectuata in caz de urgenta variaza in functie de problema cu care s-a prezentat pacientul si de complexitatea acesteia.

Cei care au nevoie urgenta de ajutorul unui medic stomatolog pot apela la o clinica dentara privata. Spre deosebire de un spital, care are un departament de urgenta dedicat, un cabinet stomatologic privat, care ofera si servicii de urgente stomatologice in sectorul 6, trebuie sa se ocupe de urgente in timp real, pe langa volumul de munca obisnuit.

Stabilirea tratamentului in functie de specificul urgentelor stomatologice

Uneori, o urgenta dentara poate aparea brusc, cu sau fara simptome. Cu toate acestea, atunci cand apar, este nevoie de ingrijire profesionala. In continuare este prezentat modul de interventie si tratamentele stomatologice recomandate, in functie de motivul pentru care este necesar ajutorul de urgenta al medicului dentist:

In cazul in care un dinte cade, fie brusc, fie din cauza unui accident, trebuie consultat imediat un dentist de urgenta. Acesta va actiona rapid pentru a evalua problema si a oferi un tratament adecvat. Daca pierderea dintelui a avut loc din cauza unui accident, acesta poate incerca inserarea acestuia in alveola dentara, dar daca motivele sunt de natura medicala – cum ar fi, de exemplu, cancerul oral – va stabili planul de tratament si investigatiile ulterioare.

Urgente stomatologice in sectorul 6 | tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

Urgente stomatologice in sectorul 6

O durere de dinti este principalul simptom care anunta o problema dentara si pentru care pacientii se prezinta la cabinetul de la PlazaDent.ro. Aceasta poate fi cauzata de o multime de probleme, de la carii dentare la gingivita severa, motiv pentru care consultatia cat mai rapida a medicului, pentru a descoperi cauza si a incepe tratamentul este esentiala pentru ameliorarea durerii si tratarea problemei dentare.

In cazul unui abces dentar, de exemplu, medicul dentist va drena infectia si va recomanda un tratament cu antibiotice, pentru a preveni reinfectarea. Ulterior, se va stabili planul pentru tratarea cauzei aparitiei infectiei respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here