Ce fel de carti poti vinde prin intermediul anunturilor „cumpar carti”? Iata 3 categorii!

0
73
Anticariat-Carti.com

Intr-o biblioteca a unei familii pot fi gasite carti dintre cele mai diverse, din domenii foarte variate, unele dintre ele care inca mai sunt de interes pentru membrii familiei, in timp ce altele au devenit de-a dreptul inutile si acumuleaza praful pe rafturile bibliotecii.

Prin urmare, pentru a scapa de aceste volume si a elibera spatiul din biblioteca, oamenii pot decide sa le vanda prin intermediul anunturilor de genul „cumpar carti in regim anticariat”, care pot fi gasite, in general, in mediul online. Cei care nu sunt la curent cu aceasta activitate de achizitii carti a anticariatelor se pot intreba ce conditii ar trebui sa indeplineasca pentru a-si vinde cartile si, mai ales, ce fel de carti cauta anticariatele.

De aceea, pentru a veni in intampinarea nevoii de cunoastere a acestora, in continuare sunt prezentate cele mai dificil de vandut carti, dar care sunt acceptate de anticariate:

  1. Enciclopediile

De asemenea, o categorie de carti dificil de vandut in mod individual sunt enciclopediile, deoarece acestea sunt adesea grele si voluminoase, mai ales daca este vorba despre o colectie intreaga. Prin urmare, o solutie mult mai avantajoasa este vanzarea lor unui anticariat, care paote fi gasit si online, ca de exemplu Anticariat-Carti.com.

  1. Carti din perioada scolara

Cei care mai au in biblioteca volume din perioada in care erau elevi pot observa ca acestea nu mai pot fi folosite de copiii lor pentru invatare, deoarece programa scolara s-a schimbat. Astfel ca in loc sa le duca la tomberon, ar putea sa raspunda anunturilor anticariatelor „cumpar carti de orice fel”, obtinand astfel si bani in schimbul lor.

Cumpar carti in regim anticariat | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti in regim anticariat

  1. Carti vechi sau tehnice

Daca se decide sa se vanda carti din biblioteca prin interemediul platformelor de vanzare online, se poate observa ca volumele vechi nu sunt foarte cautate de cumparatori, colectionarii fiind singurii interesati de acestea, cu conditia sa fie foarte vechi sau din editii speciale, rare.

In aceasi situatie se afla si cartile tehnice, dintr-un anumit domeniu, un motiv pentru care nu sunt cautate de oameni fiind faptul ca informatiile detinute de acestea pot fi depasite de tehnicile si inovatiile actuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here