Cand si de ce se va recurge la o extractie dentara a maselei de minte?

Potrivit elveto-dent.ro, maseaua de minte poate afecta inclusiv sinusuruile, deoarece poate genera presiune si congestie in zona acestora, caz in care vor aparea inflamatii ale fetei si o stare generala de disconfort.

0
1075
urgente stomatologice non stop Obor

Cand si de ce se va recurge la o extractie dentara a maselei de minte?

Uneori se recomanda extractia maselelor de minte chiar si atunci cand ele nu sunt dureroase. Pentru servicii premium, pacientii din Bucuresti sau cei care sunt dispusi sa vina pana in capitala ar trebui sa apeleze la extractie masea de minte sector 2, la clinica Elveto Dent, unde o echipa de specialisti cu o vasta experienta se va ocupa de aceasta operatiune.

Urgente stomatologice non stop Obor – o mare parte din urgente sunt determinate de molarii de minte

Elveto Dent ofera si interventii pentru urgente stomatologice non stop Obor si semnaleaza faptul ca unele dintre cele mai comune urgente sunt determinate de maselele de minte, care sunt extrem de dureroase si pot genera trismus in momentul in care se inflameaza sau se infecteaza.

Multe masele de minte cresc stramb si creeaza acele spatii intre dinti unde se acumuleaza alimente si resturi. De asemenea, maselele de minte pot stramba, totodata, si dintii din jur, prin impingerea lor. Este posibil ca maxilarele sa fie prea mici pentru ca maselele de minte sa aiba loc sa apara. In momentul in care sunt inghesuite, ele pot sa deterioreze dintele de alaturi, in cazul in care exercita presiune asupra lui.

Sunt si dentisti care scot molari de minte sanatosi, pentru a preveni problemele care pot aparea mai tarziu. Pe masura ce timpul trece, oasele din gura devin mai dure. Acest lucru face ca dintii sa fie mai greu de indepartat.

Varsta ar putea determina probleme dupa extractie, care variaza de la sangerare masiva si pana la amorteala severa si pierderi ale mobilitatii maxilarului. De obicei, amorteala dispare dupa cateva zile.

Maseaua de minte trebuie scoasa in momentul in care cauzeaza probleme sau atunci cand radiografiile arata ca este deteriorata, ca a crescut stramb sau ca este pe cale sa strambe sau sa impinga alti dinti.

Acest set suplimentar de molari poate impinge ceilalti dinti in jur, provocand dureri la nivelul gurii si probleme de masticatie sau chiar malocluzie. In plus, in momentul in care se dezvolta noi dinti, pot sa apara in jurul lor chisturi si umflaturi. Aceasta este o alta problema care determina un mare disconfort.

Extractie masea de minte sector 2 | urgente stomatologice non stop Obor | elveto-dent.ro

extractie masea de minte sector 2

Potrivit elveto-dent.ro, maseaua de minte poate afecta inclusiv sinusuruile, deoarece poate genera presiune si congestie in zona acestora, caz in care vor aparea inflamatii ale fetei si o stare generala de disconfort.

Apeland din timp la ajutorul medicului stomatolog, toate aceste probleme provocate de maseaua de minte vor fi prevenite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here