Cand si de ce alegi sa-ti vinzi intreaga biblioteca

Sunt anumite situatii in care firmele care au anunturi de genul “achizitii carti” si care raspund la intrebarea “unde vand carti?”, sunt o adevarata solutie pentru cei interesati de astfel de servicii.

0
4084
unde vand carti

Sunt anumite situatii in care firmele care au anunturi de genul “achizitii carti” si care raspund la intrebareaunde vand carti?”, sunt o adevarata solutie pentru cei interesati de astfel de servicii. Acest lucru se intampla pentru ca multi proprietari de carti aleg sa renunte la intreaga biblioteca, din numeroase motive – acestea vor fi enumerate in cele ce urmeaza.

Economie de spatiu

Atunci cand posesorul de carti se muta intr-un spatiu mai mic sau atunci cand vrea sa foloseasca spatiul ocupat de biblioteca in alte scopuri, poate opta pentru vanzarea intregii biblioteci – anume, toate cartile. Chiar daca acestea par mici cand sunt pe rafturile bibliotecii, dupa ce ajung in cutii, se va vedea exact cat spatiu ocupau.

Specialistii de la anticariat se pot prezenta acolo unde li se solicita serviciile pentru a lua cartile, iar proprietarul isi primeste banii pe loc. Astfel, cutiile grele nu mai trebuie carate de proprietar pe scari, pana la pubela din fata blocului si, in plus, proprietarul are avantajul de a primi sume importante de bani pentru aceste carti.

Cartile mostenite

Nu toti oamenii sunt pasionati de citit sau interesati sa aiba un numar impresionant de volume in biblioteca. Pentru multi, cartile vechi reprezinta doar gunoi, caz in care se aplica o zicala foarte cunoscuta, “gunoiul tau poate deveni comoara altuia”.

In trecut, cartile erau apreciate la adevarata lor valoare, motiv pentru care au fost create acele biblioteci imense, pline cu volume de toate categoriile. Aceste biblioteci ajung sa fie transmise din generatie in generatie si, pentru unii mostenitori, se transforma in ceva definit drept “cosmarul din sufragerie”.

Aceste carti pot fi vandute anticariatelor si castigul este pentru trei parti. Proprietarul isi valorifica volumele de care nu mai are nevoie, anticariatul da un refresh stocurilor, iar persoanele pasionate de citit pot gasi volumele dorite la preturi mai mici decat in librarii. Toata lumea este fericita!

Scopuri caritabile

Persoanele care vor sa se implice in campanii de caritate si care vor sa valorifice obiectele de care considera ca nu mai au nevoie, pot scoate la vanzare intreaga biblioteca. Fondurile stranse pot fi ulterior donate. Acest lucru se face foarte usor. Persoanele interesate trebuie doar sa contacteze anticariatul, si o echipa de specialisti se va prezenta in locatie pentru a evalua cartile. Ulterior, se comunica un pret, iar daca proprietarul este de acord cu acesta, primeste banii pe loc si cartile pleaca in anticariat alaturi de echipa care le-a evaluat la fata locului.

Cartile de specialitate

Cartile de specialitate, cum sunt cele de matematica sau chimie, si din alte domenii similare, pot fi vandute anticariatelor. Cei care au avut un chimist in familie sau un medic stiu ce inseamna sa primeasca de la bunicul intreaga biblioteca de carti de medicina, sau de carti de chimie, si sa nu aiba ce sa faca cu ele.

Aceste carti pot lua “in vrac” drumul anticariatelor. Spatiul ramas poate fi utilizat pentru a fi populat cu alte carti, mai usor de citit, iar posesorul este remunerat.

Unde vand carti? Pe www.anticariat-carti.com!

unde vand carti

Daca aveti carti de vanzare puteti apela la www.anticariat-carti.com .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here